Voorwaarden deelname mailinglist Zeilende singles

 Deze website gebruikt cookies. Meer informatie en lees hoe U zich hiervoor afmelden kunt.

Uitleg voorwaarden deelname mailinglist Zeilende singles

De zeilgroep betreft een grote vriendengroep waarbij nieuwe mensen altijd welkom zijn.

Als je je opgeeft voor een activiteit wil de organisator graag je telefoonnummer weten. Daarnaast is het handig om je woonplaats te weten (ivm car-poolen of samen reizen naar het zeil-vertrekpunt). Het is ook handig voor de schipper om te weten hoeveel zeilervaring je (wel of niet) hebt.

Het idee van de lijst is dat de leden zelf de activiteiten moeten organiseren. Het aanbod is dus wisselend en afhankelijk van de initiatieven van de leden.

Iedereen gaat op eigen verantwoordelijkheid mee, er is geen andere organisatie c.q. persoon die aansprakelijk is bij ongevallen of schade. We zijn een groep vrienden die samen iets ondernemen. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren, b.v. een huurboot kan schade oplopen of er raakt iets van de bootinventaris kwijt. Mochten er dergelijke onkosten zijn, dan worden die gedeeld door de groep die meedoet aan de betreffende activiteit. Door je op te geven bij een activiteit ga je hiermee akkoord. Deze onkosten mogen niet hoger zijn dan de borg van de huurboot. Gelukkig gebeurt dit zelden.

Het is niet de bedoeling dat deze mailinglijst gebruikt wordt voor commerciŽle doelstellingen. In overleg wordt een heel enkele keer mail van een activiteit van een commerciŽle organisatie gestuurd. Dit omdat deelnemers van de mailinglist hebben aangegeven dat zij interesse hebben om zich voor die activiteit in te schrijven. Meestal gaat dat gecombineerd met een reductie op de prijs die we dan krijgen.

Mensen die activiteiten met eigen boot organiseren kunnen wel een kleine vergoeding voor onkosten vragen. Eventuele gedeelde onkosten bij schade voor de groep mogen dan niet hoger zijn dan een borg (max 40 euro per persoon). Houd er als booteigenaar rekening mee dat de mailinglist niet als opstapperslijst is opgezet en dat de meeste mensen geen eigen reddingsvest hebben. Er kunnen zich onervaren mensen opgeven. (Maar je mag wel via deze mailinglijst opstappers zoeken).

Houd er rekening mee dat je opgeven voor een zeilactiviteit niet zo vrijblijvend is. Een organisator moet een zeilboot bespreken. We delen de kosten om die laag te houden. Wanneer ineens mensen afzeggen blijven die met de kosten zitten. Aanmelden betekent dus betalen. Ook wanneer je niet kunt. Behalve wanneer de organisator natuurlijk vervangers krijgt of de boot nog niet besproken heeft.

De mailinglist eigenaar is niet verantwoordelijk voor afspraken die mensen onderling maken. Of de activiteiten die zij gezamenlijk organiseren. De mailinglist maakt het alleen makkelijker elkaar te vinden en afspraken te maken.

Wanneer iemand de mailinglist voor spam gebruikt, dan kan deze persoon van de mailinglist verwijderd worden door de beheerder.

Als het zo is dat iemand dingen doet die niet verantwoord zijn of niet prettig zijn kun je contact met opnemen met de beheerder. Die kan proberen deze persoon daar op aan te spreken. Of als het echt nodig mocht zijn uit de mailinglist verwijderen.

Maar we gaan er wel van uit dat de groep die samen iets onderneemt zijn eigen verantwoordelijkheid heeft voor hun eigen activiteit.


Verzoek aan leden die deelnemen aan een zeilactiviteit.
We willen graag van de georganiseerde zeiltochten foto's voor de site ontvangen. Het zou leuk zijn als je daarbij ook nog enige uitleg of een toelichtend verhaaltje erbij mailt.
Alvast bedankt.

 

Ga naar startpagina Zeilende Singles Noord Nederland
Aanmelden Zeilen voor Singles Noord Nederland

Home

Uitleg mailinglist
Geschiedenis

Forum

Zeilboeken

Zeiladressen

Foto's zeilen

Linkjes
De (poly)valk

Gastenboek

Ga naar singles reizen