Ontstaan mailinglist activiteitenclub zeilen voor singles

   
Deze website gebruikt cookies. Meer informatie en lees hoe U zich hiervoor afmelden kunt.    
     

De mailinglist vindt zijn oorsprong in single activiteitenclub Aktivo
De mailinglist is in 2002 opgezet door Bert. H. Bert organiseerde middagjes Zeilen op het Zuidlaarder- en Leekstermeer. Via mail werden de afspraken gemaakt. De groep had indertijd ongeveer 12 leden.

In 2005 nam Jacqueline B. het stokje over en werd er ook in Friesland gezeild. 
Tot op dat moment had de eigenaar van de mailinglist de gegevens van de leden op zijn/haar PC staan. De mailinglist-eigenaar organiseerde de zeilactiviteiten, en stuurde naar ieder lid uitnodigingen. 

In juni 2006 nam Ellen P. het over. 
Ellen heeft de mailinglist ook open gesteld voor singles buiten Aktivo. Er wordt ook samenwerking gezocht met andere aktiviteitenclubs. Tevens heeft Ellen er een open mailinglist er van gemaakt. Dit geeft ieder lid de mogelijkheid om iets te organiseren en via het mailinglist groepsadres de andere leden hiervoor kan uitnodigen. 
Daarnaast heeft Ellen de website gemaakt. De leden en bezoekers krijgen hiermee ook de mogelijkheid om discussies te voeren in het Forum of korte berichtjes in het gastenboek te plaatsen. Ge´nteresseerden kunnen via de website ge´nformeerd worden.

Eind juli 2006 wilden een paar alleengaande zeilers (niet single) zich aanmelden bij de mailinglist. Bij de groepsleden is toen gepeild hoe men hier tegenoverstond.
De leden die hierover hun mening gegeven hebben, bleken er unaniem positief tegenover te staan. Daarom is het per 5 aug. 2006 ook voor alleengaande zeilers mogelijk zich aan te melden.

Eind april 2008 zijn er 140 leden. Ze komen niet alleen uit Noord Nederland. 
Er zijn er ook al ideeŰn om in andere delen van Nederland iets te organiseren.
 

 
 
Aanmelden Zeilen voor Singles Noord Nederland

Home

Uitleg mailinglist
Geschiedenis

Forum

Zeilboeken

Zeiladressen

Foto's zeilen

Linkjes
De (poly)valk

Gastenboek

Ga naar singles reizen