Uitleg mailinglist

 Deze website gebruikt cookies. Meer informatie en lees hoe U zich hiervoor afmelden kunt.

Uitleg werking mailinglist

Er wordt gebruik gemaakt van een open emaillist service. Hierdoor kan elk lid een oproep via mail sturen naar elk ander lid van de groep. Dit werkt op de volgende wijze : De hele groep krijgt een groeps-emailadres. Als je lid wordt van de groep ontvang je de naam van dit groeps-emailadres.  Als een lid van de groep een zeiloproep stuurt naar dit groeps-emailadres ontvangt elk lid dat betreffende mailtje. Het emailadres van de verzender is zichtbaar in het "Van" veldje van de email. Dus iedereen die wil reageren op de oproep kan dit doen met een reply (antwoord) naar de verzender. Alle reacties en e-mail adressen  van deelnemers die zich aanmelden komen zo bij de organisator van een activiteit.
De organisator kan dan verdere afspraken specifiek mailen of afstemmen met de aangemelde deelnemers (dus niet meer naar de totale groep).
Lees ook de voorwaarden voor deelname.

Eigenschappen emaillist :

  • Iedere abonnee krijgt een bericht zodra hij of zij aangemeld is bij de mailinglist. Dit is het zogenaamde abonnee aanmeldbericht. Een abonnee moet eerst nog via de bevestigingslink de aanmelding bevestigen, voordat hij/zij lid is.
  • Alleen leden kunnen mail versturen naar het algemene emailadres

Belangrijk : controleer of je mailbox speciale Anti-spam instellingen heeft. Dit kan het ontvangen van b.v. het aanmeldingsmailtje belemmeren of ze komen in een spam-postvak of terecht. Wijzig in ieder geval deze instellingen voor het groepsadres.  

(Voor mensen met een hotmail account : zie extra instelling hotmail of Yahoo)

Meld je aan voor de mailinglist via dit formulier.


Verzoek aan leden die deelnemen aan een zeilactiviteit.
We willen graag van de georganiseerde zeiltochten foto's voor de site ontvangen. Het zou leuk zijn als je daarbij ook nog enige uitleg of een toelichtend verhaaltje erbij mailt.
Alvast bedankt.

Samenwerken met activiteitenclub Fun4U

Met Activiteiten- en uitgaansclub Fun4U is  een samenwerking afgesproken. 
Leden van mailinglist Zeilen Noord mogen een zeilactiviteit aanmelden bij Han de Co÷rdinator van Fun4U, door hem een mail te sturen (Fun4U@home.nl). De informatie van deze oproep wordt dan verspreid onder de leden van Fun4U. Vermeld wel alle informatie zo volledig mogelijk : datum, aanvangstijdstip, plaats (adres) van de activiteit, en andere belangrijke zaken.

Zeilactiviteiten die door Fun4U worden georganiseerd zullen aan ons doorgegeven en via onze mailinglist verspreid.

Mail : Fun4U@home.nl
Mob : 06 10449881

Samenwerken met activiteitenclubs.info

Dit is een samenwerking tussen Nederlandse activiteitenclubs Activiteitenclubs info levert een activiteitenagenda door heel Nederland. Activiteiten van Zeilen voor singles Noord Nederland worden vaak hier ook geplaatst. Wij hebben bijvoorbeeld van een andere activiteitenclub die een zeildag wilden organiseren het verzoek gehad of schippers van onze groep daaraan mee wilden helpen.
 

Ga naar startpagina Zeilende Singles Noord Nederland
Aanmelden Zeilen voor Singles Noord Nederland

Home

Uitleg mailinglist
Geschiedenis

Forum

Zeilboeken

Zeiladressen

Foto's zeilen

Linkjes
De (poly)valk

Gastenboek

Ga naar singles reizen